Saturday, December 31, 2011

HAPPY NEW YEAR

SELAMAT TAHUN BARU SEMUAAA . WISH FOR THE BETTER LIFE ! Ape azam baru tahun 2012 eh ? Btw kalau  nak tahu , salah satu  azam 2011 aku dah tercapai . Tapi tanak lah bagi tahu . Hihi

Azam baru ni aku nak menjadi seorang yang lebih baik , lebih berdisiplin , lebih matang dan lebih menghargai ;)
Only us can change ourselves ^^  Be better to become the Best :D Time will changes everything .

Dua hari lepas aku terdengar sekejap ada ceramah ni kat TV3 , macam tertarik sikit nak dengar , so aku nak share :)

Setiap orang mampu berubah tetapi tak tahu cara nak mengubah nya . Kalau tersalah cara , sisa sia saja segala usaha nya kerana takkan membawa kepada perubahan . Allah sentiasa mengampun kan umat nya dan jika seseorang tu terfikir untuk berubah setelah bertahun tahun lama nya membuat dosa , maknanya Allah masih sayang kannya .

Salah satu cara nya adalah dengan menggunakan 5H :

♥ HATI


Hati mestilah bersih dan ikhlas , Tak pernah terfikir untuk kembali semula ke jalan kesesatan . Sanggup meninggalkan segala nya demi sedikit perubahan yang membawa kepada seribu kebahagiaan .

♥ HAMPIRI

Hampiri bermaksud dekati . Berkawan dengan orang orang yang positif , sentiasa dekat dengan orang yang baik baik , dan berbaik dengan orang yang betul .

♥ HINDARI

Elak kan berkawan dengan orang yang negatif . Maksud nya orang yang kita tahu akan merosakkan kita , elakkan ke tempat tempat maksiat , elakkan bertemu dengan orang yang membawa kita kepada kesesatan , elakkan berhubung , mesej , kol , orang yang kita tahu akan menjebak kita ke neraka . Paperpun elakkan semuanya yang ada unsur negatif .

♥ HAJAT

Seseorang yang takde matlamat umpama kapal yang belayar tanpa arah tujuan . So , setiap orang kene ada matlamat hidup . Tahu ke matlamat hidup macam mana ? Contohnya cita cita la , bila besar nak jadi apa . Belajar untuk jadi apa . Sepaya kita lebih bersungguh sungguh dalam sesuatu perkara.

♥ HIJRAH

Hijrah bermaksud perpindahan . Berpindah lah ke tempat lain yang takkan mengingatkan kita kepada perkara lalu . Kadang kadang kita mesti berkorban demi kebaikan . Tak salah kalau kita baru mencuba untuk membuka buku baru kerana pintu taubat sentiasa terbuka untuk umat nya pada bila bila masa ^^

Sekian terima kasih :D

Thursday, December 29, 2011

I ALWAYS MISS YOU :{

Best sangat jalan jalan , DATING , sebab kita pun lama tak jumpaaa . Rinduu ! Rindu semua nya , lepas ni bila lagi lah nak jumpa pulak kan . Banyak memory kita nie , tapi sedih laa . Fone hilang . Sayang sangat fone tu , ada banyak pic , pastu 4 video kau main gitar . Rasa nak nangisss . Sedih sangat sangatss !
Time nak balik je mesti sedih , sebab belum tau bila pulak dapat jumpa lagi . Sayang nya no 0195295053 tuuuu :'{ Jahat la pencuri ! Pulangkan balikk , huhu .
Anyway , best sangat sebab setiap apa yang kita buat mesti ada kenangan yang indah indah sampai rasa taknak lari dari kenangan tu . Saya akan selalu ingat kenangan tu dan takkan pernah lupa sampai mati . Promise :)
And janji ye jangan tipu sebab aku sayang kau sangat sangat ;) Moahh !

p/s* jaga gelang pink tu elok elok . Hilang siap lah ! :3

Wednesday, December 28, 2011

A Full of Laughing Day :D

A trip to Lenggung is a memories day ever . I had many impressing memory that i can't forget . Seronok wokk ^^ Even Dua hari satu malam jeeee :}


bende petama yang nak manja manja ngan aku bila aku sampai #kene gigit lebah kat kaki :'{ Tapi kan kan kan , opah dah jampi . Pehtu tade pape dah . Ohh opah Super-Hebat ♥ ^^


Time : 2.30 am tengah main kad niee ^^ Aku dah menang awal dah so aku tangkap la gambar deme . Tak reti reti nak tido , mata tu dah ngantuk tapi bebudak nie saje tahan mata . Ajenye -"- *dalam gelas yang tengah tengah tu ada air ketum . Mwehehehe
Diorang tak bertahan lama , dalam pukul brape ntah dah tidur dah . 
Time nie lah Keluangman menyelesaikan misinya , ditepi rumah . Ohohohoho :} Rindu nyeee , tapi beshh lah awak . Rindu sangat2 :') Sempat cakap dua tiga ayat je , boleh ingat lagi pun apa yang kitorang sembang kan . Kejap sesangatsangatsangat . Rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuu :*


Malu niehhh >< Muka tak mandi , dengan baju tidur tengah tengah hari pegi turun ke sungai . Orang usha pelik je . Hahaha bio ah ! Aku nak main air je , jeles napee :P


ayah cakap aku kene belaja pakai kain :D Heyy aku reti lah , saje malas pakai . Hihihi


Us :) Panas tuuuuuhhhhh -.-;


Hihihi :) Enjoyy ^^


Hebat kan saya :3 Hahahahaha


Super Big Boss :D Ayah yang hebat ^^


Gedik jeee , HAHA


Korang ingat ibu aku tak hebat ke hah ? She drive me into the water :P


Ibu + Sai yang gedikk , buuuu

Hehehehe , Tu saja lahh . Seronok tahukk ^^ I'll promised to come back soon :D We will miss You Lata . HAHA Muahh muah sikedd :}

Sekian , TERIMA KASIH 

Wednesday, December 21, 2011

OMG !! GOOD NEWSS ;DDD

Yohooooo happy gila hari ni . Tadi ayah offer duduk kat Lenggung , yeppiii . 
Seronok gila , heheehe .
 Aku dah agak dah , tak rugi kalau kita sabar . 
Tapi lepas duduk sana , jarang lah online kot , tak pe , small matter ;D 
Rindu gila dah ni .
 Kalau duduk sesorang macam orang gila gelak gelak .
 Dengar lagu raa nak nanges . Dah la jarang mesej . 
Risau jeeee ><
 I MISS YOU BIYY :'(
Tak sabar ah nak duk sana , nak lari dari semua orang kat sini . 
Aku bosan ngan orang sekeliling akuu !
 Tapi aku nak jugak duduk rumah kan , tapi tengok lah macam mana . Hehehehe
Hari hari sayang , hari hari rindu , BYE babyboy ;P Hihi

Monday, December 19, 2011

Yart vs Ogyy

Tak tahu pulak sampai nak tulis kat blog kan ? Ingat kan dah habis stakat situ jee , Dah unfriend , dah block , xpuas hati jugak kee ? ;/ Aku rasa dua dua salah , kalau respect each other , takkan jadi gaduh la . Kalau perangai matang sikit , takkan jadi macam tu . 
Pape jelah , dua dua aku nak cakap sorryy . Ogy , sorry sebab mmbee aku cakap macam tu dekat kau <3 Yart , sorry sebab keterlanjuran kata balak aku ;) Puas hati ?
Nak gaduh tak kisah kan , last last aku jugak kene ? 
Memang aku tahu aku bukan baik mana pun , kadang kadang mulut pun macam kimak jugak , tapi aku tak kacau hidup orang pun . Ssooorrryyy Yart ! 
Kau cakap macam tu mesti memang kau nak cakap lama dah kan ? Sokayy , aku paham . Tapi korang gaduh , gaduh jela berdua . 
Ogyy : Betul apa budak tu cakap , baik fikir habis habis dulu . Betul ke pilihan yang awak tengah buat sekarang nie ;'(
Btw , dua dua aku sayang . Walau pun orang cakap kau kawan makan kawan , tapi banyak kenangan kita kan ? 
And Azizi , ILOVEYOU for every second , walau apa pun jadi , tetap sayang kamu . Muah muahhh :}

Saturday, December 17, 2011


Ada beberapa perkara tentang perempuan yang lelaki sering salah anggap :-
1) Perempuan kadang2 tak pandai nak tunjukkan yang diorang ni concern dengan cara yang betul. Apa yang diorang tau buat adalah membebel! Ahaha. Orang lelaki mesti pening bila kekasih diorang membebel. Contohnya suruh makan ubat la bila demam, suruh itu la, ini la. Tapi sebenarnya perempuan tu tengah concern giler2 kat korang wahai lelaki.
2) Ada suatu ketika bila seseorang perempuan tu manja gila2 dengan kekasihnya. Dengan mengada2 nya, merengek2 nak bermanja. Lelaki mesti rimas kan? Mesti lelaki akan anggap kekasih diorang tu bersikap lemak. Tapi sebenarnya, di saat itu lah, kekasih korang tu paling rindu kat korang. Sakit tau tanggung rindu ni. Lain kali kalau gf korang nak bermanja tu layankan je. Pastu ok lah dia. Heee.
3) Bila perempuan period! Ramai lelaki menyangka perempuan period ni macam singa. Memang betul pun! Ahaha. Lepas tu korang bertindak menjauhkan diri sikit daripada gf korang tu untuk mengelakkan sebarang pergaduhan. Itu yang sebenarnya korang silap. Hihi. Bila gf korang period, memang lah emosi dia tak stabil. Kadang2 nak nangis la, nak marah la, tapi korang lah yang patut bertindak menenangkan dia. Bukannya malah menjauhkan diri. Kesian awek korang. Huhu. Cuba bayangkan, dah lah emosi dia tak stabil, bf pulak macam nak elak je. Lagi lah I jadi gila! HAHAHAHAHA
4) Bila dia kuat cemburu, itu bukan kerana dia nak mengongkong korang wahai lelaki, tapi dia takut dia tak dapat lepaskan korang kalau-kalau nanti korang dah jumpa seseorang yang lebih baik dari dia. Gf korang takut tak dapat lepaskan korang walaupun apa yang dia mahukan hanyalah kebahagiaan korang. Itu maknanya dia takut kehilangan korang.
5) Bila seseorang perempuan itu mula senyap. Itu tandanya dia dah give up dengan korang. Kalau selama ni dia asyik marah kalau korang flirt2 dengan perempuan lain, tapi sekarang dia senyap je, dia diamkan je segala apa yang korang buat, itu tandanya dia dah tawar hati. Jadi bersyukurlah kalau gf korang masih membebel kat korang, masih mengada2 dengan korang dan marah2 kan korang bila korang tengok tak kelip2 perempuan seksi. Sebab itu tandanya hatinya masih kukuh kat korang. Tingginya ego seorang lelaki takkan dapat menandingi tawarnya hati seorang perempuan.

Friday, December 16, 2011

Hihi ;}

Rindu lah kat Abang Ogyy . Bosan tak kerje laa , menyesal berenti . Mwehehe . Bile nak jumpa nieeeee , Ishhh . Rindu dah nie :D Duduk rumah asyik makan tidur makan tidur . Kalau gemuk jangan marah haaaa . Hahahahhahaha tak gemuk lah . Jangan risau :P Lama jugak tak penombok muke Ogyy niee , geram nyeeeeeeeeee >< Hihi . Jaga diri tau , ILOVEYOU :*

Monday, December 12, 2011

Ishh , tengok ! Kan dah jadi punca gaduh . Sorry , salah aku ke ? Aku salah cakap ke ape ? Rasa nya takk . Okayy kalau aku pun aku marah . Tapiii ntah la . Aku serba salah la . Sorry tahu ! Aku skype je , x buat apa pun . Just sembang sembang sebab bosan gila , sikit pun tak menggatal . Lagu yang dia post kat profile tu pun takde makne pape pun , saja nak share lagu yang dia suka . Jangan salah faham pulak . Sorry btw , aku dah padam dah pun kalau bende tu boleh jadi punca gaduh . Tapi betull la aku cakap , aku anggap budak tu macam adik je , walaupun beza cuma setahun . Tapi dia tu macam budak budak gila . Aku tak tau la mana betul mana salah . Tak fahamm , tolong la maafkan kalau aku salah , tegur kalau aku tersilap and ingatkan kalau aku terlupa . Tapi aku cakap betul smalam , 
normal kalau perempuan tu marah kalau balak dia dengan adik angkat , kalau dengan kakak angkat awek dia x marah and tak heran langsung . Tapi kalau perempuan , rasa nya macam x patot pulak kalau balak dia marah dia dengan adik angkat dia . Kalau dengan abang angkat boleh la marah kan . Salah faham ke ape nie ?
Tau tak kenapa aku cakap macam tu ?
Sebab tak mustahil kalau lelaki tu akan tersangkut pulak ngan adik angkat perempuan dea tu . Tapi kalau perempuan , dia takkan ada hati pun dengan adik angkat lelaki dia , sebab kebanyakan perempuan yang aku tahu la kan , perempuan memang susah nak ada feeling dengan budak umur bawah dia . 
Tapi aku tak marah kalau nak jeles jugak , sebab tu memang normal . Marah pun tanda sayang kan . Tapi ntah laaaaa . Tak tau nka buat macam mana nie , nak buat ape nie ? Serba salah nie ? Apa nak buat nie ? Apa yang betul apa yang salah nie ? Apa yang x boleh apa yang boleh buat niee ? Pening lah nak pikir . Tak tau laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(

Jangan la marah aku , aku tak bole terima la orang marah aku . Sedih tau takk . Kalau skype tu bole jadi punca gaduh , aku x online skype tu dah , kalau benda sume tu boleh jadi gaduh , aku tak buat dah , JANJI . 
Malas lah gaduh2 , boleh renggang kan hubungan kita tau x . Dah la jauh , rindu lagi . Susah nak jumpa pulak tuu . Aku cakap macam tu tak niat apa pun . Aku faham la kauu , sebab tu aku tak kisah sangat pape pun . Sorry kalau ada tersalah cakap . 
APAPUN JADI , I LOVE YOU !
*please never leave me :<

Thursday, December 1, 2011


SEMOGA HUBUNGAN KITA KEKAL SELAMANYA . AMINN . A LOVE YOU AZIZI . HIHI 



Tuesday, November 29, 2011


Saturday, November 26, 2011

WALAU KAU JAUH , KU SENTIASA MENUNGGUMU , INGIN KU IMBAS KEMBALI MEMORI , WALAU KAU JAUH , KU BERJANJI KAN TERUS TUNGGU , DIPERSADA LAUTAN BIRU KU MAHU KAU TAHU , AKU KAN TERUS MENUNGGU :)

Rindu bila ingat memori kita , Hee :D Rindunya jalan jalan tepi pantai waktu senja , berlari lari redah hujan , bawak motor dalam kesejukan , jatuhkan kunci dalam longkang ^^ , and pelangi yang cantikk . Rindu semua tu :) Sampai bila nak rindu ? Sampai bila bila lah sayangg . Harap2 memori tu semua bole jadi kenangan yang kau boleh ingat sampai bila2 . HAHAHA . Bosannn =.= Tak tau nak buat ape nieeee !

Thursday, November 17, 2011

HOYY ! 

Ni nora Syuhaidah binti Dinail yang baru la , Mana sama macam dulu ngok . Sori leww , nak sama balik tak dapat la , jumpa tepi jalan pun aku buat tak kenal , coz you are my past . 
Sikit pun tak sama macam dulu . Kesah pulak aku kau nak cakap aku sombong , lagi bagus ! Buat macam kau tak pernah wujud dalam hidup aku , 
lantak lah kau nak buat apa punn , aku taknak ambik tau . 
Sorry , heheww -.-

Btw , aku menyesal and taknak kenal pun kau (!) Menyesal siot . Tak jumpa kau pun aman hidup aku ! 
Best woo dapat buang orang dalam hidup aku , and , who's going next ?
Byebye budak sekolah , friends just can be friends . 
Kau tak reti hargai aku , sepuluh kali ganda aku buat kau macam sampah. Senang je. 
Kadang2 kene jadi kejam sikit , lagi bagus. 
Aku tak kenal budak sekolah aku lepas nie, haha . 
Benci sekolah , bullshit (!)

Bye sayang. Welcome new life 

Friday, November 11, 2011

SPMMM (!)

For this SPM , I would like to apologize for all my faults . Seremm niehh >< Tapi tak sabar nak habis SPM . Tak sabar nak hidup baru . Azam aku dari awal tahun , lepas habis je SPM , aku takkan contact semua kawan kawan aku masa time sekolah , sebab dorang lah kenangan manis aku , dan dorang jugak lah kenangan pahit aku , dan nanti , bila aku jumpa balik kat tempat yang sama , dorang memang dicipta untuk jadi kawan aku , hihi . Takot gila niii , SPM lagi dua hari , apa nak buat ? Nak study ape lagi nie ? Nak study yang mana ? Hahaha , rilex2 . I hope i will never forget all of my beloved , never and never .

I guess this is my way of saying thanks
For catching me when I fall.
Thanks once again for being such a good friend
And being here with me through it all.


Dont forget me , cause once you come to my life , i'll never forget it forever :)
*Tolong doakan aku kawan , ibu , ayah , bestfriend , family , babun , dan lain lain . #serius seram !

Saturday, November 5, 2011

Selamat Hari Raya Aidil Adha sayangg . Hihi . Miss you a lot . Muahh

Thursday, November 3, 2011

SOMETIMES I ASK MYSELF,
'did he really fall in love with me ? or he only tried to love me because he knew all along that i love him ? '
If one day you realize I haven't talked to you in a while, it's not that I don't care, it's because you pushed me away and left me there.

Wednesday, October 26, 2011

Huishhh !

ORANG TENGAH DEMAM LAGI MAU MARAH ! BUKAN NAK AMBIK TAU . APE LA ! TEROK BETOLL DAPAT MMBE CMNIE ! SIALLLLLLL !

Wednesday, October 12, 2011

Friday, September 30, 2011

My wish ♥

Everytime when I do something , I wish that we will do it together .
Everytime when I happy , I wish we can laugh together ,
Everytime when I sad , I wish that u're besides me ,
Everytime when I cry , I wish you can lend me ur shoulder ,
Everytime when  I bored , I weish you can sing me a song ,
Everytime when I'm in trouble , I wish you will help me .
Everytime when I was bullied , I wish you will protect me ,
Everytime when I sick , I wish you can be the medecine .
Everytime when I have to made a decision , I wish you will support me .
Everytime when I fall , I wish you will save me .
Everytime when I scared , I wish you will hug me ,
Everytime when I sleep , I wish I will dream of youu .
AND everytime when I woke up , I wish , It will comes true ;)

created when : tengah bosan gila :D

Wednesday, September 28, 2011

Melda Ahmad - Kimia

Aku mula jatuh hati kepadamu
Setelah kau kata cinta padaku
Masing-masing dulu punya pasangan
Akhirnya kita bersama
Pertama kali kita bersua bertentang mata
Terasa ada kimia di antara kita

Chorus
Kau kucup pipiku
Kau bisikkan cintamu
Kau kata baby i love you
Kau cairkan hatiku

Bahagia
Ku rasa disaat kita berdua bersama
Memandang bulan terang
Menyaksi bintang-bintang
Kau seru akulah pelangi cintamu .


-BOSANN-

Saturday, September 24, 2011

The Best !

Jangan cuba jadi yang terbaik , tapi , jadilah diri sendiri !
*Sampai bila keadaan akan berubah selagi kita tak mengubah nya , Kan ?

Jangan menilai seseorang yang kita belum pasti akan betul dan salahnya .
* Senang nya menilai seseorang , pernah tak kau fikir sebelum kau cakap kat dia , " aku kenal la ko ! " . Kau tak kenal aku lah , aku je yang kenal diri aku . FUCKK !

Jangan cakap kita sayang kan seseorang , padahal kita belum tau hati kita mcm mana .
* Sekali kau ckp sayang , kau akan kecewakan dia sbb dia pon terlalu syg kan kauu !

Fikirlah sebelum berkata kata .
* Setiap apa yang kau cakap akan jadi buah fikiran orang tuu , sampai lah dia tertidur dan bangun untuk keesokan harinya . Kalau baik , baiklah hari harinya selepas tuu , kalau buruk , hari harinya akan jadi terukk . Tak percaya try la !

Sayang lah seseorang seadanya 
* Mencintai seseorang bermaksud kau sedia terima kekurangan nya , serta dirinya seadanya . Jangan cuba merubah dirinya kepada orang lain kerana , kau takkan pernah dapat mencintainya lagi seperti sebelum nya . 

Some advice from me to youu . Those who are related in this text , i hope you can thinks what am i said twice . Open ur minds and thinks properly for very useful text . And to those are thinks that you know who i am , you're wrong !

Credit to , 
a person named bestfriend and a person who i loved 

PERCAYALAH KAT AKUU ♥


aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu, melihatmu

seluruh tubuhku terpaku dan membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku tak ingin berlalu

reff:
berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku
ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

saat ku tahu kau akan pergi jauh
izinkan aku tuk selalu menantimu
untuk katakan ku ingin dirimu (ingin dirimu)
agar kau tahu betapa ku terlalu
mencintaimu aku akan menunggu
hingga dirimu kembali untukku

repeat reff
tolonglah aku bagaimana diriku
ungkapkan itu rasa yang membelenggu
dalam hatiku ku cinta padamu

repeat reff
berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

Friday, August 19, 2011

Waaaaa :'(

Lama gila x update blog . Huhh . Banyak cerita baru nie , tapi malas nak story . Banyak orang baru in my life <3 hehe . Tak sabar nak raya . Selamat Hari Rayaaaa :)))

Love Azizi ,

Wednesday, July 20, 2011

Ape jadi wehh ?

Apasal dua2 ego sangat ? Babik lah . Semua slah aku ? Salah aku ke kauu ? Lantak lahh , aku mlas nak pkir ! Lagi satu hal , aku rindu kau ,. Pegi mampus la dengan rindu aku tu , sampai mana lah sangat kan . Sial ! Apa pon x boleh ! Apa nak jadi , jadi lah !!!!

Sunday, July 3, 2011

Sorry .

Salah sayaa . Semua salah saya . Buat keputusan macam tu buat awak sedih , tapi kalau saya tak buat keputusan macam tuu , awak akan lagi sedih nanti . Mulakan hidup baru ! menyesal kan kenal saya ? Saya tauu :/ . Tapi saya tak pernah menyesal kenal awak , saya rasa sangat bertuah kenal awakk . Thankss .

Saya pon nak mulakan hidup baruu , Byebyee :'(

Monday, June 27, 2011

THANKS SEMUAA !

Seronokk . Bithday paling seronokkk :) Thanks kepada semua yang wishh , and yang ingat . Thanks banyak3 jugak kat Yana and Miorrrrrr . Love youuu :D Pandai korang kene kan aku ehh , dengan tepung2 lahh . Haha , siap la korang pulak nanti ! hihi . Nak tengokk wish list takk ? jeng jeng jengg . haha

|
|
|
|
|
V

Farahani .
Ross
Yana and Miorr
My sizuka <3
Amerr
♥  Muaz
♥  Niza
Eyka
Natt 
Ogyy .

Dan kepada kawan kawan lain . Thanks jugakk , budak2 nie yang paling cepat . Ape pon , I appriciate it . Sayang semua , Moahhhh Love DOMO :D

Monday, June 20, 2011

Bale - balee ~

Hari nie malang nya nasibb  :( Pagi tadi pegi sekolah lambat , tengok2 jam da pukul 7.20 . Time tu belom gerak lagi . Sampai je sekolah , nampak ade cikgu tunggu kat depan . So , aku pon lepak la dekat area kawasn perumahan mana entah . Dekat2 nak pukul 8 tu , ingatkan nak masuk la sekolah balik  , tibe2 motor lak tak mau start . Siodd betol ! Time tu da tak tau nak buat apa , dah la sorang2 . Rasa nak nangis pon adee ! 
Jalan , jalan , dan jalan . Jumpa masjid ! Ingat kan dekat area tu ade la public fone , rupa2 nya takdee ! Pastu jalan lagi dekat Taman Gemilang tuuu , takde jugakk . Nasib baik ade sorang makcik yang baik hati bagi pinjam fone dia . Mekasihh makcikk !

Mula2 kol ibuu , sebab takod ayah marah , hihi . Pehtu ibu suruh kol ayah pulak . Kol je lahh , nasib  baik ayah tak marah , hoho . Ingat kan plak moto tu yang rosak , aku pon pegi la beli plak . Time pegi beli tu , tejumpa Akmal , bole pulak dia cakap aku montengg . Kuajaqqq ~ Aku tengah susah2 tuu , sesedap mulut die jeee . Herhhh =.=  Da ganti plak pon tak mau start jugakk . Haihh ! Apa pon tak boleh ==" So pegi la tolak motor sampai kerumah sedara aku dekat Desaa :)

Sukati mak bapak aku je masok skola pukul 10 . Pastuu , buad muka selamba . HAHAHA :D Time balik tuu , sedang aku bejalan jalan nak ke bus stop , tiba-tiba Adib datang ,

Adib ; Nora , ko balik naik apee ?
Akuu : Bas lahh .
Adib : Nah , ambik helmet niee , esok suruh Mior bawak skola .
Aku : (*buat muka pelik ) Nak buat apee ?
Adib : Kamu balik le ngan Mior .
Aku : Ehh , aku tak cakap kat dia pon lahh !

Tiba2 Mior pulak datang , then suruh aku naikk . Wohoo , pelik sekejap . Thanks kawan :) Thanks Adib  :) Tapi sebenarnya kalau bole aku tanak menyusah kan orang ponn . And aku mals keadaan jadi betambah terok , dengan keadaan bebudak Sidec yang mengata aku macam2 , nanti tetiba nampak aku naik ngan Mior , lagi la dok mengata akuu . Apa2 ponn , thanks la kawan kawan sebab tolong .

p/s *  Aku rimas lahh kalau tanak pecaya akuu . Bukan nya aku tak bg tau dengan siapa aku mcg , kau yang tanak pecaya , Nasib lah . Bukan nak cari pasal , tapi letih laa , asyik gado jee . Sampai bile hahh ? Tepulang lahh , kalau kau rasa kau sayang aku , percaya lah dekat akuu . And kalau kau tak pecaya , its okayy !!

*HAPPY BIRTHDAY dekad Mat Abdah , Ajim and Abang Joe ,. may Allah bless you , sayang korangg :)

Monday, June 13, 2011

Again and again /:

คpคЪ¡łค รคłคн รคтu p¡หтu кεЪคнคg¡คคห тεятuтup, ყคหg łค¡ห คкคห тεяЪuкค...
тคp¡ łคz¡мหყค к¡тค คкคห мεмคหdคหg p¡หтu ყคหg тεłคн тεятuтup ¡тuтεяłคłu łคмค н¡หggคкคห к¡тค т¡dคк หคмpคк p¡หтu ყคหg тεłคнpuห d¡Ъuкคкคหuหтuк к¡тค....  


 Mampos lagi bagos ! Lepas nie aku nak buat hal aku je ! Ape nak jadi , jadi lah . Malas fikir pasal belajar !!!! SIALLLLLLLLLLLL ! JANGAN SAMPAI AKU BUAT GILA ! FUCKOFF !!







Wednesday, June 8, 2011

MIOR AMIRUL HAKIM BIN MIOR ZAKARIA :D

The thought of this is killing me , its been on my mind ,
can't believe its been right here after all this time ,
 and eventho i love you ,
 i cant seem to find someone that cares the way you do ,
 you know i love the way we're always been ,
 nothing more than friends ,
 so why do i give every man to stand up ,
 thought i was over this but once again im comparing you to him ,
 and i find that theres no you in him at all ..

*Boy eventho you are my bestfrind , i cant help whenever i compare you to him . its like i always do this with every single man , and i hate that i cant find someone whos worth my time , just like my bestfriend *

And i know you hear me say this all the time .
 i dont do relationship cuz im on my grind .
But see your part of this because i just cant find someone who knows me like you do .
 Always thought out of good on it , you know just what to say ,
 whatever it is , no other guy would ever try .
Remember when you left one day , and turned around and say , "your my bestfriend " ,
and right there , you made me cry ,

 repeat (*) ..

i'm trying to let you know , apart of me just cant let this go ,
 Never had a friend , one who understands .
with you i felt so free .
 i dont know what you did ,
 but i know that whatever it is ,
 i'm so thankful for you ,
 i'm so grateful for you ...
 even tho the thing i told you ..

Miss all of it :)

BESTFRIEND 

PERFECT TWO :)

you can be the peanut butter to my jelly ,
 you can be the butterflies I feel in my belly ,
 you can be the caption that I can be your first mate ,
 you can be the chills that I feel in our first date ,
 you can be the hero that i can be your side kick ,
 you can be the tear that i cry if we ever spilt ,
 you can be the rain from the cloud when its stormin' ,
 or you can be the sun when its shines in the mornin' ,
 don't know if i could ever be without you cuz boy you complete me ,
 and in time i know that we'll both see that we're all we need ,
*cuz your apple to my pie ,
 your the straw to my berry ,
 your the smokes to my high ,
 and your the one i wanna marry ,
 cuz your the one for me , for me ,
 and i'm the one for you , for you ,
 you take the both of us , of us , 
and we are the PERFECT TWO !*
you can be the prince and i can be the princess ,
 you can be the sweet tooth and i can be the dentist ,
 you can be the shoes and i can be the laces ,
 you can be the heart that i can spill on the pages ,
 you can be the vodka and i can be the chaser ,
 you can be the pencil and i can be the paper ,
 you can be as cold as the winter weather ,
 but i dont care as long as we're together ,
 dont know if i could ever be without you cuz boy you complete me ,
 and in time i know that we'll both see that we're all we need , 
(repeat *) .
you know i'll never doubt ya ,
 and you know that i think about ya ,
 and you know i can't live without ya ,
 nooo ooohhh !
 i love the way that you smile ,
and maybe in just a while ,
 i can see me walk down aisle ,
 (repeat*)
 baby me and you ,

 WE ARE THE PERFECT TWO !

Tuesday, June 7, 2011

HAPPY BIRTHDAYY !!

SORRYY :( Sebab tak dapat sambut sama2 . Tapi harap2 nie jadi hari yang paling happy utk taon niee . Sorry jugak lama x contact . Semoga bahagia dengan kehidupan dea and owg da bahagia dgn kehidupan owg . Dea doakan la ea supaya owg dapat yang terbaik dalam hidup . Owg doakan dea panjang umor , murah rezki , happy slalu dengan owg tesayang . Owang sayang die ! Owg da anggap dea macam abang sendiri . owang nak cakap thankss sebabbb ..


*banyak dengar masalah owg .
*selalu ada dgn owg time owg sedihh .
*sentiasa faham ape yg owg rasa .
*banyak bagi semangat kat owg .
*banyak share suka ang duka gn owg .
*selalu buat owg epy .
*selalu ambik berat pasal owg .
*saba gn perangai owg . 
*tak penah abaikan owg .
*sentiasa menghargai owg .
*and thanks sebab penah MENYAYANGI owg /:

THANK YOU ABANG :'(

Thursday, June 2, 2011

Sunday, May 29, 2011

I KNOW /:


I KNOW  , i cant be the best for youu . Atleast , appriciate mee . Appriciate my lovee . Sedihh , ingat kan bole kekal . Tatau lah ini keputusan yang betul atau takk . Tak sangka enn jadi macam niee . Aku akui , aku TERSANGATLAH kuat jeles . Sama ada aku sayang kau ke tidak , once kau jadi balak akuu , kau tetap milik aku . Memang lah aku marah kan orang kacau milik akuu !

Aku da bagi kau peluang yang kedua . kau tanak hargai . Nasiblah , ingat aku nie apa ? Tak de perasaan . Sendiri mau ingat lahh . Kalau betul pun kau nak tipu akuu , pandai2 lah cover , jangan sampai aku tauu . Kalau aku tauu , da tak bole patah balikk . Macam mana aku nak setia ? Kau buad perangai bila aku da mula nak sayang kauu . Kau betul2 da hancurkan perasaan akuu ! Jujur cakap , memang aku sayang kauu . Sapa tak sayang balak kann !

Nak lupakan kauuu . Tapi bole kee ? Aku serius dengan kauu . Tapi , mungkin nie yang terbaik /: Semoga kau jumpa orang yang terbaik lepas niee . Sorry for everything . Sorry for all my fault . Thanks because be minee , jangan lupa kenangan kita ye . Sebab aku pon takan lupaa :'( Byebyee forever !

THE END !

Sunday, May 15, 2011

BUAT AKU TERSENYUM ♥

datanglah sayang dan biarkan ku berbaring
di pelukanmu walau untuk sejenak
usaplah dahiku dan kan ku katakan semua
bila ku lelah tetaplah di sini 

jangan tinggalkan  aku sendiri
bila ku marah biarkan ku bersandar
jangan kau pergi untuk menghindar

rasakan resahku dan buat aku tersenyum
dengan canda tawamu walau untuk sekejap
karna hanya engkaulah yang sanggup redakan aku

 karna engkaulah satu-satunya untukku
dan pastikan kita kan selalu bersama
karna dirimulah yang sanggup mengerti aku
dalam susah ataupun senang

  dapatkah engkau selalu menjagaku
  dan mampukah engkau mempertahankan aku


Saturday, May 14, 2011

Fahami sebelum mendekati ♥


TAK KENAL MAKA TAK CINTA , BILA DAH KENAL MACAM CELAKAA ! HAHA :) . Sebelum nak dekad dengan akuu , macam-2 yang korang perlu tau tentang akuu . Sebab aku susa di fahami . Kadang-2 aku pon tak faham dengan diri aku .

: : Aku suka tido , makan , jalan-2 merayap ;p
*Tu normal kann , sebab kalau aku tak tido , nanti cari pasal gn orang , buad-2 keje bodo . HAHA :)

: : Aku tak suka orang-2 tegur aku dengan cara yang salah , contoh macam marah-2 ke , buad aku sakit hati kee , somthing like that laa .
*Korang fikir aku bole terima ke kalau tegur aku dengan cara macam tuu ? FUCK ! Lagi korang marah-2   aku , lagi tu la aku tak dengar cakap . Then , jangan la nak buad aku sakit hati sebab dengan cara tuu , korang macam mencabar akuu .

: : Paling pantang bila aku tengah tido orang memekak sebelah telinga akuu .
*Kacau-2 aku tengah tido , padahal saja nak bergurau . Bole terima ke macam tuu , jangan tanya la kalau free je kene maki . Then , call-2 aku banyak kali , fone pulak tepi telinga , memang rasa macam nak campak ke dinding lahh . Call sekali cukuplah , kalau aku tak angkat tuu , memang aku tanak angkat la cite nyee >.<

: : Aku cepat marah , cepat sejuk , suka tunjuk perasaan , cewahh ;D
*Tersangat kuad marah , tapi senang je nak pujuk . Tak susah laa . Cume time aku marah , jangan nak dekad-2 gn aku , atau try nak pujuk kee , mendesak kee , bagi aku masa . Itu jee !

: : Cepat bosan dengan lelaki . Sebab tu aku malas nak couple2 , nanti bosan dehh =.='
*Tau sebab apaa ? Bagi aku , kalau keluar dengan BF , macam tak best sangat-2 . Bosann ! Spend time bedua , memang la best kann , tapi tak ke korang rasa itu tersangat lah bosan . Da la tade topic nak sembang , hari-2 text benda yang sama . Urghhhh ! Gila bosan . Cuba kalau keluar dgn mmbe2 , happy jee 

: : BENCI lelaki gatal .
*Semua lelaki gatal . Aku fahamm . Tapi tak perlu la nak tunjuk sangat . Contoh kalau aku da anggap mmbe ,  tak perlu nak try ambik kesempatan ke , ape kee . First time jumpa dah ajak couple lahh , bodo gila tau takk ?

: : PERLU SESEORANG YANG MEMAHAMI !
*Kene la faham macam mana life aku , kalau da digelar BF , tak payah la cuba nak kongkong hidup aku . Aku tak kesah kalau cakap , itu tandanya sayangg . Tapi macam melampau lampau . Macam takde masa untuk aku , buat apa aku kene ikod cakap kau sedangkan kau kat luar sana pon maybe tengah happy2 dengan gurl lainn . Kalau sayang akuu , Terima aku for who I am laaa .

: : Setia KAWAN !
*Seterok-terok aku , aku tersangat lah setia kawan . Aku sanggup mati demi kawan-2 . For me , friends is everything , Apa pon yang aku buad , aku sentiasa ingat kawan but kawan-2 yang tak pernah nak hargai . Lagi pon , aku da penah ada pengalamam pahit dengan kawan , jadi serik pon ada . Takpe-3 , kawan adalah selamanya 


Banyak lagi yang tentang aku , cuma malas nak cerita . cukuplah sekadar tau apa yang aku tulis kat atas tuu . Thanks kepada yang sentiasa memahami 

Sunday, May 1, 2011

TAMAT SUDAHH (!)

SEKARANGG KAU BOLEH BERAMBUSS DARI HIDUP AKU !!

Macam nie perangai kauuu ? Macam nie nak panggil BF ? Bole belahh la wehh . Mana kau time aku sedihh , Mana kau time aku marahh , Mana kauu time aku happy , Mana kau time aku SUSAHH ! Sial lahhh . Kau da buad aku betul-2 bosan gn perangai kauu . Terok kann ? Baru masalah kecik macam nie kau dah lepas tangan ? WHAT DA HELL ? Kau tak bagi aku menggatal , tapi penah kau mengaku kt mmbe2 kau yg aku nie GF kauu ? Penah kau datang jumpa aku teros bila rinduu ? Penah kau usaha utk petahankan hubungan kita ? TAK PERNAHHHHHHH ! And now , BOLE JALANN LAA ! Aku nie awek kau ke ape hahh ? Kenapa org lain lagi take care pasal akuu ? KECEWA DENGAN KAUUU !

Dan kepada HARAM JADAHH 0175101391 , kau betul-2 menambahkan masalah akuu yg tgh runsing niee . Hahhh ! THANKS jugakk , sebab kau , aku dah kenal siapa BF aku , siapa kawann and siapa lawann ;) . Padan muka kau kan , kene maki , number kau habis kene jual . HAHA ! Thanks kepada EYLA , APEH RPA , NATT , MIRA , UMI , AMER MANJUNGG , ROSS , AKMAL , KECHIK , DAN LAIN2 yang sudah membantuu . Kepada yang banyakk sangat alasan nak tolong member , kedekut sangat 1 sen korang tu untuk aku , its okayy laa . Aku tak kesa , tapi tunggu la time korang lakk -,-

Sunday, April 17, 2011

overnight ;)

Penatnyaaa . Tak cukup tido , sekarang dr cc , otw nak pegi hantar Beyla balik asrama . Letihhh woooooo (!) Nak tido puas-2 . Pengembaraan yang penuh kenangan . Bestt >.<

Mula-2 bejalan ke Lumut . Lepak-2 dengan Beyla sahaja . Thennn , bosan la pulak kann , aku contact la Bob . Dia tengah keje . Dia suruh datang TB tunggu dea habis keje . Aku gn Beyla tunggu je la , sebab tatau nak pegi mana . Tunggu da la punya lama , sampai pukul 7 . Bob suruh ekod mmbe dea balikk . Membe dea tunjuk kan la ktorang cc dekad mana . Dahh la kene tunggu lagi , macam haremm je Bob . Tunggu dekad nak pukul 9 malamm . Lepas tu , ktorang pergi la karoeke kat Manjungg .

Cerita betambahh panass , bila terserempak dengan budak-2 KAT bola . Giler arhhh ! KANTOII !! Meor pon ade pulakk tu . Tapi tak lepak dengan dorang pon , ktorang lepak bilik lainn . Seronok woo ,karoeke dengan Beylaa , haha . Bob lagi gampang , dia tinggal ktorang mcm tu je . Bodo3 !

Habis tu , cadang nye nak balik rumah teros , so aku ajak la Meor balik sekali , tapi Meor kata tanakk balik pulak . So aku call la ibu , cakap yang aku tido umah mmbe , tapi tiba-2 dia cakap nak balikk . Cakap macam kelingg kann ? Lantak lahh , jangan nak salah kan aku tak balik ruma malam tu ehh . Dah la tatau nak pergi mana , so ktorangg lepak Lumut balik . Aku contact Niza , lepak sama sama dengan dia ;)

Lepas tu cadang nak pergi karoeke Stewan pulak kan , tiba-2 ada roblock , so aku patah balik ke Lumut . Sempat lahh aku jumpa dengan Amir Stewann yang sesat no dalam fone aku . Sesampai nya di Lumut , Kedy , Bulat , Ah hongg menanti . Haha . sembangg sembangg sembangg , pastu gerak ke Pantai Remis , cadang nak tengok budak main kereta , tapi tade pulakk . Da la aku naik motor dengan Kedy , Beyla naik kereta , sejoook siod !

Balik tu , lepak ruma sewa dorangg . Aku tak tido ponn , Beyla tak payah cakap laa . Fuhh , lena gila dia tidoo . Haha . Pagi2 lagi ktorang bangun dan bergerak balikk . Hehe , TAMATTT :D

watak-2 terlibatt : Aku , Beyla , Niza , Bob , Shafiq Manjung , Amer Stewan , Amer Manjung , Kedy , Bulat , Ah hong , Meor , budak2 KAT bola , dan lainn-2 .
 Gambar nanti yahh :)

Friday, April 15, 2011

Jalan-jalan cari pasal , Part II ;)

Okayy , haritu USB rosakk kann . So , sekarang jom kita imbas kembali memory bersama ;)

I
I
I
I
I
I
V

Kami Sahabat ;)


Aku peneman yang setia ^^


Balak tade , posingg sorang-2 :D



Time karoke , Eyla gedik je malu-malu .


Auwww , cewahh . Jeleous I !


Eylah syg Bob , Bob syg Eylahh <33


Saya pon sayangg BF saya juga :)

Betul kata orangg , CINTA ITU BUTA . Setiap orang ada kekurangan masing-2 , Tapi bila pasangan kita sedia terima kita seadanya , itulah cinta <33 . Percaya satu sama lain akan mengekal kan hubungan kita . Sekian , Terima Kasihh :)

Mengapakahh ?

Sayangilahh orang mencintai kita kerana dia tidak akan tinggalkan kita bila mana kita mula menyayanginya . Jangan sesekali cuba berharap terhadap orang yang kita sayang , kerana belum tentu dia menyayangi kita seperti mana kita sayang akan dirinya . Kita tak akann sedar , bila kita mula sayang seseorang , bila perasaan tu mula hadir , dan bila kita tersedarr , kita dah tertinggal jauh dan kehilangan nya untuk selama nya ;(

Sebenarnya aku nak wishh , Happy Anniversary 1 month for us ♥ <3 . Cewahhh , baru satu bulann . Tapi skarang tengah gado laa . Sebenarnya semalamm , tapi tak sempat nak update belogg kann . Aku bengang la , satu hari tak reti2 nak text aku , bila sampai je mcj , lain jadi nya .. Mcm nie :

Awak   : Hye awk !
Saya    :  Hye ! Hahh , hidup lagii ?
Awak   : Bahh , nak sangat saya mati ke ?
Saya    : Tade lahh , engat kan da x reti-2 nak mcg . Malam baru mcg , bila rasa bosan baru nak mcg , kalau x , tade lahh . mcm tu ?
Awak  : Tade laa , tadi saya bz tgh tlg mmbe buad motor , sory la sygg ..
.................

Kalau pendapat korangg , kasar sangat ke bahasa aku ? Sebenarnya aku tak niat ponn nak cakap mcm tu , aku faham perasaan dia . Tapi , alasan lelaki , selalu sama je kann ? Buzy , buad motor , buzy , lepak dgn mmbe . Itu je . Penting sangat ke motor tu awak , daripada saya niee ? Saya tak kisah , awak nak lepak dengan mmbe ke , nak pegi tlg mmbe buad motor ke , at least , bagi tau laa . Hurmm . Byebye .

Musicc make me free ;)


p/s : Still lovingg you ♥ 

Tuesday, April 12, 2011

Mimpi ohh Mimpi :D

"Katanya, kalau saat tidur malam kita diusik oleh mimpi bertemu ular, berarti akan ada jodoh yang datang. Kalau ular itu menggigit atau melilit, berarti jodohnya sudah dekat. Sebentar lagi jodoh itu akan datang melamar. Asyik ya."
Dipetik dari sebuah laman web :)

Hahaha , macam-2 . Betul ke jodoh dah dekad nie ? auwwwwwww ♥  Tak saba menunggu *gatalnyeee , hehe . Mimpi punya mimpi , aku tidurr sampai lah pukul 7 . Patot lahh sedap je tido , hujan rupanya . Cadang malas nak pergi sekolahh . Tapi , fikir SPM , cewahhh .. Dalam pukul 8 stengah tu barulah gerak , ituponn hujan x berenti lagii . Macam sekolahh bapak aku je kann . ahaha :D . Redahh hujan , sampai sekolahh kesejookann ! Hee . Tapi seronokk lah , aku kan suka main hujann , heee ♥  .

Tapi rasa menyesal pon ada datang sekolah harinie , x blaja sangat ponn . Duduk lepak-2 , mengumpat je banyakk . Kalau xdatang ponn takpe kann . Meor senget pon x datang . menyesal pulak x call dia dulu sebelom pegi tadi . Ingat kan dia da gerak dulu . Huhu .

Errmmm , thats all for todayy . Byebye ♥ 

*saya rindu lahh sama Pingu♥  saya :)

Friday, March 25, 2011

kejap-kejap !

SAYA KESUNTUKAN MASA . TAK SEMPAT NAK UPDATE . BYEBYE <3



Saturday, March 19, 2011

Love You !

PINGU PINGU !

Heyy Hey . Chomel kan Pingu dekad atas tu . Macam aku . Haha *perasan pulakk . Btw , Aku suka tengok cerita nie . Happy je bila dapat tengok . Comel gile , dengan bulu-bulu putih yang halus . Auwww , aku terpikat . Comel macam balak aku . Hahaha ;D

Sejak sejak dah berpunya nie , Bertambah tambah happy nye . Ehehh , Aku nak setia tau kali nie . Taknak main-main . Kalau dia setia , aku pon akan cuba sedaya upaya untuk setia . 

Love You My Little Cute Pingu , M**Z !!

Thursday, March 17, 2011

Awayyy (!)

PERHATIANNN : :

QC DIBUBARKANN , nak tau kenapa ?

  • Sebab ramailah sangat dengki dengan budak budak QC !
  • Disebabkan ada sedikit masalah , so tak dapat la nak teruskann . 
  • Lagipunn seorang demi seorang dah tarik diri , hati orang , kita mana la tau kann . 
  • Its Okayy lahh nak mengata ponn , ktorang tetap bestfriend FOREVER ;)

Monday, March 14, 2011

QC !



BERHENTI MENGATA ORANG LAIN !

Miss You kawann ;'(

Haihh , kenapa jadi macam nie wehh . Kau tau x aku tengah marahh dekad kau . Bole pulak kan ko buad tatau je . Its Okay kalau kau xnak ambik tau hal QC . At least , jangan lahh nak mengata . Queen Cikaro ? FUCKK ! Kau tau kann aku pon buudak Qc jugakk ? Kau buad donno je , lantak kau lahh ! 

Btw , aku rinndu dekad kau , aku nak ckp congrats sbb Math kau dpt 100 . Semoga yg laen pon akan lebih baik . Aku rindu nak menggedik dengan kau . Ehehh ^^ Kau pon da xnak ambik tau kann , tape3 . Aku saba je . Tape lahh , bia aku merajokk lama2 ponn ! huhhh

RINDU MACAM DULU ;'(

143 , auwww ;D

Love beginn . 

"Awak , awak , harinie brapa hari bulan?" , "14 Mac la sayangg " . Yeahhh ! 143 , I Love You . Jangan lupa tarikh nie ya darl ;) Jangan pernah hampakan saya . Love you <33


Saturday, February 26, 2011

Sorry :)


Hoy Hoy :) Ni lah My New Friend . Duduk dekad RPA Seri Iskandar . Btw , kiteorang baru je kawan . Tu pon kenal time lepak sama sama dekad Lumut aritu . Hoho , dia kawan MATTT . Thanks sebab rajen text saya . Soory , x reply smalam . Saya busy lahh . Tapi kau baik la jugak walaupon kadang kadang gedikk ! HAHA :) Good Luck SPM kawann . 

Ermm , lagi satu . Saya harap awak teros menganggap saya kawann , bukan lebih daritu . Sebab berkawan selalu nya indah <3

Happy Birthday :)

25 February <33

 Firstly , nak wish Happy Birthday to My Bestfriend and My Mom . May ALLAH Bless You . Aminn .. Semalam ada sedikit Birthday Party dekad ruma . So , agak busy dan letih . Sampai kan org text aku pon , ta sempat reply . 


Najwa Binti Nazar . Kawan baik aku time duduk Melaka dulu . Rindu giler dekad dia . Yela , macam macam kenangan dgn die . Gelak sama sama , gado gado , haha . Macam bodo je . Tapi yang bodo bodo tu la yang buad kita ingat antara satu sama lain - SELAMANYA . Teringin nak balik Melaka . WAWA ! I MISS YOU ! Hehe , Wish You Good Luck and Happy Always . Friendforever tao Waa . Jangan lupa aku . Hee ;p





Da Best Mama in da world :) Ni la mak aku . Birthday dia sama dengan Wawa . Hehe . Dia ibu terhevad tao . Sayang dia sangat sangat . Semoga panjang umur n murah rezki tau ibu . Love you forever <3