Friday, December 24, 2010

Jom kawennn . HAHA !

Hoi hoi . Saya sangat penatt . Baru balek da ruma kenduri . So , semalam kann , aku nak cerita . SESI MENGINAI . Btw , orang lain yang nak kawen , orang laen yang suda pakai inai dulu . HAHA ~ Macam biasa , lepak - lepak , dan dengan tangan aku yang sangat kreatif , disuruh menginai tangan si Meoww . ngeee ~ So , mau lihattt ? 


 HAHA  ! Tangan Si Meorr . Hasil nukilan : Nora Saja :DD

Malam nye pulakk , aku pergi ke Kuchai . Sebenarnye kenduri belom lagi , tapi disebabkan ade hubungan sedara la kannn , kene la pegi awal , tolong tolongg . Membosann kan ~ 
Biasa lahh , aku tak suka sangat laa balik kampung nie , tade kawann , line Maxis tade , yang ade makcik makcik , opah - opah ade laa .


 KENDURI TIMEE !

Wednesday, December 22, 2010

Together :D

Hari yang membosan kann . Huhu , pagi smalam , aku kene bangun awal ! huhhhh ~ Terganggu aku nak tido . Meor dtg umah , kejot . Kene bangun jugakk laa . Padan muka kau kene tggu lama . HAHA !
Ehh , tau x , lepas makan tengah hari , aku , Sai , Angah , n Meor , kteorang pegi 'Sukaria Karoke ' dekadd Stewan . Angah support , aku gn Meor follow je lahh . Hehe :DD 
Bosann lahh , cuti nie tade paper yangg menarik lahh . Aktiviti sama je . Huhu .



KARAOKE TIME <33

Today's story ~
Hari nie aku habes kan masa dekad rumahh kt Beruas tu . Tu ponn sebab aku TERSANGAT lahh bosann . Petang aku join maen bola jaringg . HAHA ! Oman macam siodd ! Bole pulak dea tarik baju aku , sebab x kasi aku ambik bola . Gile ouhh , sampai aku tejatohh dkt court tue ! Malu sioddd ~
Btw , sangat seronokk ouhh . Sekurang - kurang nye bole hilang kan bosan . 
Grrrrr ~




BERMAIN BOLA JARINGG . hoho :DD

Thursday, December 16, 2010

Kadang - kadang
 
Allah turunkan 
 
hujan , ribut dan petir .
 
Puas kita mencari 
 
dimana matahari ,
 
akhirnya Allah turunkan
 
pelangi yang lebih cantik 
 
dari matahari .


Wednesday, December 15, 2010

Haiyyoooo ~

harhhh . 
Penat , baru balek . Time now is 02.10 a.m .. Pukul 6.15 pagi tady , Meor anta mcg ,dea da gerak pegi Kedahh . Esok dea balek n nak lepak sama sama . Harap2 dea x bawak bad news esok . Tadi pegi rumah family angkat , makan-makan , tengok org maen futsal , then balik rumahh . Selsema laaa , dengan saket perot lagi , adoyy , tension nyew . Tade mood doe . Fuhh . Letihh , ehh kawan . Hari nie x dpt tgk muke kau pon , rindu ouhhh . Hoho ~
Macam mana nie , selsema , rasa nak demam . Alamakkkkkk ~

HELPP ME !!

Monday, December 13, 2010

da janji kann ?

jangan pegiiiii !

kawan , jangan pegi ,kita da janji kan 'kawan selamanya' . Takkan kau nak pegi camtu je tggal kan aku ? Aku ingat kan tade ape dpt pisah kan kita ! 

sampai hati kauuu !!!!!

Aku sentiasa doakan kejayaan kau . Bagi aku , sekali kawan , selamanya tetap kawan . Aku x kan penah lupe kan kau . Engat !

Aku sedih sangat sangat tau takk ? Aku slalu hilang orang yang aku sayang . Teringat semua memory kte . Tak sangka kann ? Aku x penah tepikir pon akn hilang kau sekelip mata je ! Takk , kau talehh pegi . Kau da janji , engat . Aku tunggu kau ! Paling lama 3 hari okehh .



Aku sedih tau , tade sape fahamm . Aku harap kau fahamm . Jumpe la aku dulu ehh b4 kau pindah . Jangan pegi cam tu je tau . Sayangg kau !

FRIENDS FOREVER <3

Saturday, December 11, 2010

Al Fatihah ..

10 Disember 2010 . Mak sdara aku meninggal dunia . Mak sadar belahh ayah , dea adek ayah aku . Sekelip mata jea . Baru lagi rse nye aku sembang sembang gn dea . Tak sangka gile ahh . Sedey siodd . Kesiann anak anak dea , suami dea , tinggal mcm tu je . Semua orang x sangka dea pegi , yelahh , bukan ade sakit pon , badan ponn sihat lagi . Tiba tiba je dpt berita dea da tade , pkol 6.30 am .



Pukul 4 jenazah slamat dikebumikan . Sampai rumahh , siap2 teros pegi Beruas . Letih siod . Balek teros tido . fuhhh , sampai la pagi tadi aku tido , so smalam aku x online langsong . Orang kol pon aku x angkat , aku silent fone , then terjatohh bawah katil fone to , haha . Aman siket aku nak tido . Terasa letihh sgt , dengan tade mood nye , rase nak gado gn orang jehh . Skarang baru mood okay . Kesian cousin aku , nanges nanges mak dea da tade . Aku yg tengok pon rase nak nnges . Sedihh kot , dea pon x sangka mak dea da tade . Huhuhu , ibuuuuuuuu . Sayang ibu ! Jangan pegi okay ! Tak sanggop ! Kalau dulu dea slalu dgr mak dea mmbebel , marah marah , sekarang da xde da . mesti rindu kann ?

so pesanan aku : 


Sayangilah ibu anda selagi dea masihh ade . Jgn menyesal kalau satu hari nnty dea da xde , baru sebok sebok nak rindu dkt dea . IBU segalanya fahamm !

Wednesday, December 8, 2010

sayangggg (:


video

Faham kan saya supaya saya boleh buad awak faham . 

Tuesday, December 7, 2010

rindu korangg :'(




kawann . aku rindu korangg . Hope korangg cuti nie baik baik saja . Da la x contact langsongg . Korang tau x , aku menunggu mcg n call dari korangg . Sorang dua bole la pegi rumah nye , kalau semua macam mana laa . adoyy . take care friends . Taon depan jumpa lagi okehh . bestfriendforever .

Monday, December 6, 2010

MATI , MATI , MATI !

Wahh , hari ni aku belajar main Counter Strike . hehe . seronok tau . siodd jehh , asyik mati . susah gile ahh ! Mior ajarkan . elehh , ckp aku , pilih yang easy , kau pon kalahh . hahahahaha . Boringg lahh kawan kalau hari hari macam nie . Asyik tengok muka kau jehh , :DD


Lepak sama sama depan rumahh aku . Ehh , tadi nasib baik aku x kene langgar kereta tau x . Moto kau lahh , x biasa aku . Dengan hujan lagi . Siodd jehh , tgh sembang sembang , mak aku pulak surohh pegi beli ayammm . adoyyy . Pegi jugak lahh . Hari ni banyak aku belaja tau , belajar main CS n blaja bawak moto kau yang pelik tu . hahaha :DD

Sunday, December 5, 2010

letihh siaL :DD

Yeahhh , aku lulus doe . 43/50 . oke la tu enn ? gila bangon awal aku ! semangattt . hahaha . ehh , thanks kawan ambk aku tadi , tapi sedihh doe , x sempat tgk arwah . kesian kau . basahhh ! tu laaa , aku da cakap jgn maen hujan . hehe ^^ . kau bawak moto macam orang gila ! tempat tido dalam lori sampahh . hahahaha . gelak2 je atas moto . da la penatt . balik rumah aku , rehat kejap , then keluar balik sampai petang . pegi rumah jannah , taya moto mira lak pecahh . hahaha , nasib baik la ade kawan . da la orang kt bengkel tu sume gatal kann . pegi dalam hujan , balik dalam hujan . satu hari mandi hujan . pegi ruma nat , macam siod je . kejapp ! buad habis minyak moto . haha , pusing2 lambor , kopakk duet aku 4 ringgit blanja korang gudang garam . hahaha . aku letihhhhh !

thanks dear :))




Mior Amirul Hakim bin Mior Zakaria . HAHA ! My bestfriend okay . Kita teman tapi mesra , kan kawan ? yayaya . Biar x dipercaya , peduli orang kata . Thanks kawan . Kau sorang je fahamm aku . Banyak tolong aku , banyak saba . Happy doe dengan kau . Korangg mesti jeles dengan aku kan kan ? haha , lantak laa , who cares ? Cuti nie , habis masa aku dengan kau je . siodd (!) hahaha , btw , seronok . Kau banyak ajar erti persahabatan . ehh , ingat lagi tak ? First time kenal kau , aku kacau kau . hahaha . Biasa la , hobi aku kan . Tanya jam 5 minit sekali . ngee :D ko saba je kan , haha . Then , aku pindah skola , kau pon sebokk ! Tak sangka satu kelas . Tak sangka gila kan kita kawan until now . thanks dear ! besfriendforever <3