Wednesday, February 2, 2011

Siapa dia ?

Sebenarnya , hari ini kita akan mengenal siapakah dia . KAWAN ? atau SAHABAT .! Memang aku sangat berharap seseorang akan baca apa yang aku tulis . Tak semua nya yang indah akan kekal lama . Bila masalah datang , semuanya akan berakhir . Adakah untuk selama nya , atau pun sementara . Di situ lahh kita akan mengenal siapa sahabat , dan siapa kawann . 

Kawan memang tersangat lah ramai , tapi boleh ke sama macam SAHABAT ? heyy , mana lahh boleh . Alahhh , kawan ! Setakat time happy bole laa . betol tak ? But , sama ke macam SAHABAT ? yang setia bekongsi suka dan duka bersama . Kita tak sangka kan apa yang jadi dekat kita . Dan ! Bila dah jadi , baru kita tau . Walaupun kita kadang kadang x bole terima kenyataan . HEYY ! Orang buta pon bole nampak lahh . Terima je lahh . Ade ke sahabat yang tinggal kita , macam tu je , time kita susah , Time kita tengah ade masalah , time kita rasa macam nak bunuh diri . MANA ADE LAHHH ! Tapi kalau kawann , bole je . Sebab kawan takkan rasa mcm apa yang kita rasa . 

Ade ke sahabat yang tak pernah risau langsong keadaan sahabat dia ? Mana ada kann ? Tu lahh sebab kita kene faham betul2 . Selama nie kita tak sedar lahh . Maybe satu hari nanti korangg akan tau and faham apa yang aku cakap nehh . Dan kepada yang sudahh baca and terasa ! Its okay , aku bukan jenis yang memaksa . Aku tak mintak apa2 pon dari kau kawann , cuma nak kau tau , aku nie bukan KAWAN kau , tapi SAHABAT kau . hahhh ! N one more thingg , aku takkan tinggalkan kau walau dalam susah ataupun senang :))